My new pants

Eller ja, jeans kanske är mer rätt namn på detta klädesplagg. Så som jag har letat efter ett par sådana här jeans, och då en kväll när jag sitter vid datan händer det! Jag hittar ett par på internet, så nu är det bara att hoppas på att storleken stämmer när dom väl kommer, annars blir jag ju lite grinig.


Beautiful jeans, would you please just come to me now and say that you are sized up just for me.

MvH / P

Glömde det heligaste denna tisdag den tjugofjärde i anda 09


Jaa, vad ska man säga, minnet är bra men oerhört kort.

Det är ju the holy semladay idag!Ser det inte gott ut så säg!

Skall snart iväg till min moder på klokkis där det bakas för fulla muggar skulle jag kunna tänka mig.

Mums är det enda jag har att säga och naturligtvis vill jag hängiva ett stort tack till han som kom på blandningen av en bulla med lock och där i mellan mandelmassa och grädde kallad semla!


MvH / P


Helt sjukt bra

Så sjukt skönt! Jag hittade äntligen ett par skor som jag får på min fot, ett par som jag faktiskt fastnade vid när jag såg dom, och dom var liksom i storlek 43! Jag har normalt sett storlek 44! Kan det blir bättre?Ännu en dag

Ja nu har måndagen den 23:e februari gått, eller iaf om cirka 21 minuter ( i skrivande stund ).

Något jag inte riktigt förstår är ju detta eviga funderande, om en människa vill ha något och har pengarna till det, eller har möjlighet att betala via avbetalning, ja men ta det då? Man lever väl bara en gång, eller är det något jag missförstått? Jag anser att man ska göra allt man möjligtvis kan under den tiden man har.

I övrigt så har jag jobbat och varit ut till timrå och grattat Kent och därefter åkte jag hem med min bror som hjälpte mig att städa lite, TACK för hjälpen. Så nu ser det rent ut och luktar till och med rent!

Och på fredag kommer nog Sofie ner en sväng också, ska bli riktigt skoj att träffa henne!

MvH / P

Sverige i ett nötskal?

Frågan är ju vad det är med Sverige, egentligen? Vi börjar med topic one.

Melodifestivalen,

seriöst, det har hållit på i urminnes tider, det kallas melodi schlager festivalen och det finns inte en tillstymmelse till en schlager med i något bidrag. Det är ju bara en massa pop-bögar och tjejer som tycker att dom är störst bäst vackrast och är totala divor utan någon som helst jordisk kontakt. Sedan har vi ju iofs sådana som Molly Sandén och Amy Diamond som springer runt i 14-års ålder och tror att dom är 24? vad är det om då, orkar inte med detta längre.

För att inte tala om upplägget dom har detta år, de har ju först en omröstning och därefter två till, en internationell jury och an programledare som verkar gå på något som inte tillhör den lagliga sidan. Riktigt jobbigt att titta på är vad det är och folk runt om i Sverige har ju melodifestivalen som tatuerad i hjärnan och har det som en tradition. Tradition? Man har väl inte melodifestivalen som tradition heller, julafton, nyårsafton, midsommar, det är högtider där traditioner träder rum, inte melodifestivaler. Ja, men nog om det.

Topic two.

Svensk film,

Är det någonting jag verkligen inte tycker om så är det Svenska filmer, ta Beck till exempel. Det enda som är bra med den är att Gunvald Larsson är med i filmerna med lite kvicka kommentarer, men i övrigt så verkar det bara att regissören och producenten har försökt göra en kopia på typ Sherlock Holmes med en nypa Morden i Midsomer. Därefter kommer ju Wallander in i bilden också som verkar vara en dålig kopia på Beck, hur kan det möjligt bli bra?

Sedan har vi ju alla övriga filmer, den enda som är bra genom tiderna i Svensk historia är förmodligen Tomten är far till alla barnen, men det är ju liksom inte direkt någon högkvalitets inspelning heller? Fortfarande en relativt bra film för att vara svensk film. Men det är ju förmodligen bara på grund av Ekborg ( Alias Galne Gunnar ).


Det jag vill få fram med det här i vilket fall är att jag tycker Sverige borde kunna få fram lite bättre filmer än det som dagens utbud innebär. Vi har ju fått fram skådespelare så som Peter Stormare och Stellan Skarsgård och ändå kan vi inte få fram bra filmer, är det regissörerna och producenterna det brister i eller är det skådespelarna. I vilket fall så borde någonting göras åt detta problem.

MvH / P

P.S. Ni får ursäkta om jag kanske verkar lite negativ och något så när anti mot världen, sverige eller kanske ibland även folk, men det finns så mycket som felar och jag tycker att så fort det är något negativt som man läser i en blogg så är det hur synd det är om människan i fråga för att hon inte kunde köpa en mascara på grund av att det fattades 10kr på kortet? men vad är det för problem. Jag skriver ju inte om mina egna problem utan det jag tycker är fel med sådant som man ser och hör under dagarna. D.S.

At Home

Nu har man kommit hem och fått lite mat i magen efter en dags arbete, rätt skönt att få vila upp sig lite och ta nya tag i morgon. I övrigt så har det gått riktigt bra att jobba under dagen vilket är skönt. Just nu sitter jag och lär min kära mor hur man kopierar och klistrar in på datorn, skriver ett litet blogg inlägg och kollar på Timrå IK.

Det har mot min förvåning inte hänt något som är värt att kommentera eller diskutera idag?! :O ( Vad händer välrden )
JO, föresten! Det har visst hänt något, Emelie har köpt en Samsung F480 som är rosa, förstår inte vad folk ser i samsungs telefoner? Vad är det som tilltalar en till att köpa en telefon som har ett krångligt användargränssnitt och är allmänt dålig på alla sätt och vis. Visst kan jag hålla med om att det är rätt schyst design på dom, men det är inget mer. Min privata åsikt är ju att Samsung är skit, fullkommligt och utomjordiskt idiotiskt uppbyggda telefoner som inte gör mer än att förvirra och vilseleda användaren. VÅGA VÄGRA SAMSUNG! ( Och till samsung säger jag: HÅLL ER TILL TV-APPARATER, DET KAN NI JU IAF! )

Kanske kommer ett till inlägg under kvällen, vem vet?

MvH / P

Gadgets =)

Nyaste tillskottet i min lilla gadget-familj är denna helt underbara och exceptionella mobiltelefon som jag älskar väldigt djupt och innerligt.

Nokia 5800 XpressMusic for the win!Det som nu står näst på tur och högst upp på önskelistan är denna helt underbara dator, den är avancerad som ett rymdskepp och användarvänlig så att en 2-åring kan använda den. För att inte tala om gränssnittet den besitter, jämföra med en PC är en skam mot Apple, inget virusprogram, ett operativsystem som inte kräver hela datans prestanda, man får med redigering för musik, film, foto och internet, samt att den är fullt kompatibel mot PC och alla tillbehör du kan tänka dig till en dator utan att behöva installera drivrutiner hit och dit.

Sinnesjuk dator som ska finnas i min ägo så småning om!

Våga äga / älska Apple Macbook.Vad tänker jag med?!

Ja det kan man ju fundera på, jag gör en blogg och jag börjar skriva ett inlägg om Kalle Anka? Innan jag ens berättar för er vem jag är och varför jag gör en blogg när jag egentligen är lite anti mot sånt här.

Men jag får väl helt enkelt göra det här då kanske.

Jag heter Pierre Olofsson och är 20 år ( Som ni kanske ser i huvudbilden ovan ). Jag kommer från Sundsvall och har bott där i 17 år av mina hit intill 20 använda år. Jag bor själv i en liten lägenhet i Kvissleby / Skottsund för mig själv. Min familj består av Far ( Anders ), Mor ( Eva ), hennes sambo Jocke, min lilla bror Rasmus, min lilla syster Elin och min lilla bror Kevin, samt det ett år gammla men inte lilla hunden Tyson som är våran lilla hund av modellen Rottweiler.

Jag har gått i gymnasiet i Strömsund där jag pluggade samhälle - företag och tränade sportskytte ( och för er som undrar vad det är så skjuter man då gevär eller pistol, själv sköt jag luftgevär på landslagsnivå, dock inte nu längre, mer för skojs skull nu ). Därav var jag frånvarande från sundsvalls kommun i tre år.

Just nu jobbar jag på Media Markt Sundsvall och på Pressbyrån i Sundsvall. När jag inte jobbar försöker jag hinna med så mycket som möjligt, både träffa familj och vänner, åka snowboard vilket för övrigt är ett väldigt stort intresse och är helt sjukt roligt ( särskillt nu när man har en bräda med japansk mjukporr på ), skämt å sido, jag försöker även hinna med att träna lite skytte och få lite tid för mig själv. Men tyvärr tillåter inte tiden allting. Men vad ska man göra, man måste ju ha mat på bordet och tak över huvet ( samt ett internet att sitta vid ).

Det var väl en kort resumé om mig och mitt liv. Har ni några frågor så kan ni skriva en kommentar och ni som känner mig vet vad jag har för nummer så slå en signal.

MvH / P

Kalle Anka

Kalle anka är väl en ganska överskattad figur? Varför tycker folk att en anka är rolig när han dag ut och dag in går utan byxor, som helt plötsligt när han badar och en fågel kikar genom det öppna fönstret, får för sig att täcka för "paketet" som han ändå visar hela dagarna i övrigt? Är han dum på något sätt, tror han att tröjan täcker hans "paket"?

Min fråga är hur han som skapade Kalle Anka tänkte? Det måste vara någon riktigt torr människa som har kommit på något som är så dåligt, som enligt folk på tidigt 1900-tal vart humor för att ingen vågade komma med något vettigt?

Våga vägra kalle.


MvH / P

RSS 2.0